Underhåll av huset

Ni som bor i hus vet att det behöver ett visst underhåll. Detta behövs för att minimera riskerna på felaktigheter som kan uppstå. Olyckor kan kan komma som ett brev på posten oavsett om man underhåller huset eller inte. Men riskerna minimeras om man sköter om sitt hus på bästa sätt.

Det kan vara en värmepanna eller varmvattenberedare som strular och man som lekman behöver hjälp med att fixa detta. Allt som har med VVS att göra kan tillfoga huset stor skada så det är viktigt att man håller koll på sitt system som sköter tillförsel av vatten och värmesystemet om det är ett sådant. Om det behövs hjälp med vvs i Stockholm eller området kring så finns Rörjouren där för att hjälpa till med eventuella problem. Med ett samarbete med både el, spolbil och saneringsjourer så kan rörmokare snabbt få hjälp om det skulle behövas.

Som husägare så gäller det att hålla uppsikt om eventuella skador och annat som kan ställa till det i ditt hus. Bor man i en äldre fastighet så kan det vara än viktigare att hålla koll. Främst för att rör och ledningar inte är av dagens moderna material. År efter slit och användning sätter sina spår. Det kan vara en fördel att filma sitt avlopp för att kolla upp hur det ser ut hela vägen från handfat till avloppsbrunn. Det är en bra försäkring att få se hur det verkligen ser ut.