Sommarens inredningstips

wide panorama of livingroom

Inredningstrenderna för sommaren avspeglar sig från modet på runways och de stora modeskaparna.

Dova toner och tema från havet, mönster, bohemiskt och romantiskt, med metallinslag där till och med växterna kan få vara i guld. De dova färgerna och mönstrade tygerna kan med fördel kombineras med naturmaterial och färger för en helhet som är trendrätt för sommaren.

Även om färger ser ut att vara stort, så är det fortfarande populärt att inreda i vitt. Det går också med fördel att kombinera den rena vita skandinaviska looken med färgklickar, för att vara trendriktig.

Röda metaller och marmor är hårda naturmaterial som enkelt går att få med i inredningen. Välj lampor i metall. Välj heltäckta små nätta lampor eller en stor maffig lampa i string utförande ställ en marmorbricka med en ljusstake i rosémetall på ditt sideboard.

Geometriska former och etnisk touch samsas med vitt och färgstänk, som på så vis binder ihop till en helhet, vilken är enkel att införliva i de flesta hem. Genuina hantverk och natur tillför också en viktig del till att göra inredningen komplett.

Kombinationer av flera olika delar ger ett okonstlat intryck vilket känns trivsamt och hemvant intryck. Att köra helt på en stil kan ge ett stelt intryck vilket vi helst vill undvika.