Lyxig inredning till bra priser

När man håller på att inreda ett rum så är det ofta man står i valet mellan att köpa det man vill ha, och det man har råd med. Det är dock inte alltid ett val man behöver göra.

Rabatter

Ett mycket vanligt sätt som vi även tidigare såg i fysiska butiker är rabatter. För fysiska butiker så brukar detta oftast ske i form av kuponger från tidningar, på internet är det mycket enklare.

På webbshoppar brukar det istället användas rabattkoder. Dessa brukar oftast distribueras på olika sätt, ibland så kan de stå på själva hemsidorna, tillgängliga för alla att använda. De kan dessutom skickas i nyhetsbrev eller dyka upp på facebookgrupper. Då de är så stor spridning på var koderna kan läggas ut så har det dykt upp tjänster som tar och samlar allt på ett enda ställe.

Begagnat

Nätet har också fört med sig helt nya sätt att köpa begagnade varor. Även om man är ute efter något nytt så kan det vara värt att kolla in Blocket eller Tradera och se vad du kan hitta. Det är inte allt för ovanligt att det dyker upp dyra designmöbler i bra kvalitet till riktigt bra priser.

Båda dessa sätten att spara pengar på kräver oftast lite flexibilitet från din sida men det är också något som skapar möjligheter. Du kanske inte kan få precis det du vill ha till ett superpris, men då du utforskar hemsidorna med bra rabatter kan du också hitta något du gillar ännu bättre. Då dessutom till ett otroligt pris.

Återbruk

Det är populärt med återbruk idag, miljön ligger i fokus på många sätt och vi måste minska våra köpberg och vår slit och släng mentalitet och här passar det ju bra att renovera upp en gammal möbel vi har sedan tidigare, något som funnits i släkten i många år eller att köpa begagnade möbler och piffa upp med sin egen stil och sitt eget tänk. Kolla igenom vilka rabatter du kan få på färger, tyger och andra tillbehör så kan du komma riktigt billigt undan.

Har man svårt att få inspiration och idéer så kan man alltid vända sig till olika grupper på Facebook för råd och tips eller söka på nätet. Här finns inredningsalbum med återbruk, bloggare som bjuder på sina tips och även vilka färger som är bäst att använda på de olika materialen. Tänk också på att först kolla så det inte är en värdefull pjäs som du tänkt slipa ner och måla om, då kan det bli kostsamt. Å andra sidan kanske det är bättre att den kommer till användning igen.