Inreda på annorlunda sätt

retro decor style

Inredningen i hemmet är vad som gör det trivsamt, oavsett om det handlar om ett marint tema, en retro inredningsstil eller den allt jämt populära shabby chic stilen. Ett trivsamt hem är ett rofyllt hem.

Det finns en mängd stilar att välja mellan och visst kan man satsa på någon av de klassiska inredningsstilarna, men vill man inreda efter en mer originell stil så är det bara du själv som är hindret.

För den som tycker om den indiskastilen så gäller det mycket färger som rosa, orange, gult och turkos till exempel. Möblerna ska vara i mörkt trä alternativt i grönt och turkost, men gärna i lite använd gammal stil med chippade kanter.

Andra exempel är den lyxiga hotellstilen, där det krispiga vita och en neutral färgskala är grunden för att nå den lyxiga känslan och industristilen, som ger en kal avskalad och lite kall känsla med gärna rå betong och möbler gjorde för industrin på 30- och 40 -talen.

En annan något extremare inredningsstil är den futuristiska, där praktiska möbler i nya utföranden blandas med kala öppna ytor och nytänkande. Här blandas spännande material med innovativa lösningar.

Vet du inte hur du ska inreda ditt hem, finns det möjlighet att låta en professionell inredare göra jobbet. Via ledande frågor kan inredaren sedan ge hemmet den stil som du eftersträvar.