Inred snyggt i hemmets alla rum

Nu när hösten är som allra mörkast är man ju som regel mest inomhus och då kan det ju alltid vara lite roligt att ägna sig lite åt att inreda och piffa till lite i hemmet. Här kommer några tips på hur man kan inreda såväl sovrum och vardagsrum som kök och uterum.

Vardagsrum

VardagsrumVardagsrummet är ofta det största rummet i ett hem och således också det med mest möjligheter när det kommer till just inredning. Av den anledningen kan det vara värt att lägga ner lite extra krut på just vardagsrummet. Ett bra tips kan till exempel vara att låta hela rummet gå i en viss stil eller matcha olika färger med varandra. Exempelvis så kan möblerna gå i ljusa färger medan textilier som gardiner samt mattor går i mörkt.

Sovrum

I sovrummet vill man ju ofta ha det mysigt och då kan ett bra tips vara att också inreda på det sättet. En bra utgångspunkt kan vara att försöka skapa ett harmonisk rum med mjuka färger och mjuk belysning. Ett bra tips är också att inte ha alltför mycket prylar och småplock.

Kök

Köket är något av navet i ett hem. Här samlas ofta hela familjen för gemensamma måltider och liknande. Ett bra tips om man vill ha ett tjusigt kök kan vara att låta all trä, som till exempel köksluckor, lådor, matbord och stolar gå i samma färg och material. Brukar ofta bli väldigt snyggt. Lite växter samt en fin gardin så blir köket finfint.

Uterum

Från att ha varit en plats där man i princip bara satt på sommaren har uterummet allt mer blivit en del av själva huset och även ett utrymme som allt fler verkligen satsar på. Vill man läsa mer om hur man inreder och fixar till ett uterum på bästa sätt går det att göra här.