Hur ska man inreda i höst?

shutterstock_312728303

Hösten är här, vissa kanske argumenterar för att hösten redan är över, men hösttrenderna har fortfarande inte bytts ut mot vintertrender. Vad är de populäraste detaljerna och stilarna i höst?

Vitt och åter vitt

De vita möblerna fortsätter att dominera. Det är en liten tillbakablick mot allmoge och skandinaviskt med ljusa färger eller trärent. Man kan ha väldigt pråliga möbler med sniderier eller hålla sig till enkla designalternativ. Fokuset ligger helt enkelt på färgen. Du kan hitta butiker som säljer enbart denna stil.

Självklart blir det tråkigt med ett helvitt hem: allt kommer att blandas samman och varje gång man spiller måste man ta fram målarburken. Sätt in dina egna favoritfärger som kontraster. En vit soffa ser mer levande ut med blå kuddar och en vit vägg kommer till sin rätta med en mörk träram och en fantastisk bild.

Intressanta tapeter

Är man inte ett sådant stort fan av vitt eller vill bryta av det vita i hemmet, är det inne att satsa på lite mer uttrycksfulla tapeter. Det behöver inte vara fototapeter eller djurliv för att de ska kännas levande. Man kan också välja tapeter som har ett färgmönster eller helt enkelt fångar blicken. Tapetkollektionen Skog från Sandberg har många bra alternativ för den som känner sig lite tapetäventyrlig.

Är man inte van tapetserare är det bättre att välja tapeter som har lite eller ingen måttpassning. En förskjuten tapet ser inte bra ut och är svårt att fixa om man märker det i efterhand. Priset för tapeter kan kännas dyra, men om det är en tapet du förälskat dig i, kan du känner dig trygg i faktumet att tapeten kommer att sitta länge på väggarna.